VOORSTELLINGEN

Voor de 2e keer in het Evertshuis! Ook in Parkvilla (Alphen) en Flora (Boskoop) hebben we Face Stories met succes gespeeld.


Beeldverhalen met live muziek!

Een unieke voorstelling waarin de beeldverhalen net zo afwisselend zijn als de bijpassende live muziek van Apassie.
Hierbij de voorstelling 'Hout, steen en ijzer'.

Met een zorgvuldig gekozen muzikale omlijsting door Apassie neemt fotograaf Ap Quist ons mee in een persoonlijk beeldverhaal, waarbij de gewaarwording van oog en oor in elkaar overgaan. In zijn fotolens vangt hij de poëtische eigenschappen van basis elementen als hout, steen en ijzer. De schoonheid van hun eigen karakter kan alleen door een gefascineerd oog zo gezien en gehoord worden. Hij legt als het ware ons oor op de ruwe buitenkant en dan ontdekken we de klank van stille materie. Muziek wordt één geheel met beeld en schijnbaar moeiteloos laat Ap ons wegdromen naar de associaties van onze eigen binnenwereld.

Hierbij de voorstelling KAC (Kunst Associatie Communicatie)

De Bodegraafse fotograaf Ap Quist heeft een greep uit het werk van een vijftiental kunstenaars op aparte wijze vastgelegd. De kunstvormen worden door associatie tot een geheel gevormd. De thema's in de voorstelling en een ieders fantasie zullen op deze creatieve kunsttocht in elkaar overvloeien. Op het grote scherm wordt u meegenomen door de beelden. De gelegenheidsformatie Apassie omlijst het geheel met zeer gevarieerde livemuziek. Kortom een unieke Apart fotovoorstelling.