EXPOSITIE GOUWESTEIN

In verzorgingshuis Gouwestein (Van Bergen IJzendoornpark 7- Gouda) is een nieuwe expositie te zien met drie kunstenaars. Te weten beeldend kunstenaar Matthe van Oostrum, kunstfotograaf Ap Quist en edelmetaal sieraden kunstenaar Kees Hendriks. De expositie is te zien van 1 oktober t/m 29 december.

FOTOGRAFENCAFE WOERDEN

Maandagavond 3 oktober 2022 is er in het Kasteel in Woerden weer een speciale avond voor fotografen en liefhebbers van fotografie. Om 19.00 uur zijn er 3 fotografen die een korte presentatie van hun werk geven. Een van de drie ben ik.FACE STORIES

Na 2 voorstellingen in Corona tijd komt de voorstelling Face Stories in november naar het gezellige Floratheater in Boskoop. Noteer alvast de datum: 2 november. Kaarten zijn te bestellen via de website.


EEN REIS WAARHEEN

Op 24 april 2022 vond de voorstelling Een reis waarheen? Waarom? plaats in het Everthuis. Hieronder vindt u een korte impressie en recensie, gemaakt door Editie Groene Hart.
BIJ "GAST UIT DE STREEK"

Op maandag 1 november 2021 was ik te gast bij het radioprogramma "Gast uit de streek" op BR6.

Een interview over mijn jeugd, school, bijbaantjes, carrière, muziek en natuurlijk fotografie!
ATELIER KUNSTROUTE 2021

Op 18 en 19 september 2021 heeft de Atelier Kunstroute van Bodegraven- Reeuwijk plaats gevonden. Apart Fotografie was te vinden op boerderij BuitenLand . BR6 heeft een leuk item gemaakt van de Atelier Kunstroute. (Apart is te zien vanaf 08.30 minuten)